Sunday, May 5, 2013

Και από Πάσχα, καλοκαίρι


Το φετινό επεισοδιακό Πάσχα ήρθε και επίσημα στο τέλος του. Στανίση, πετσούλα, μπούτια, jumbo, Γαϊτάνος, αρνιά, κοκορέτσια, λαμπάδες, νηστείες και λοιπά ανήκουν πλέον στο παρελθόν (μέχρι τα επόμενα) και από Τετάρτη τα κεφάλια μέσα. Σε αντίθεση με τις κοιλιές και τους κώλους οι οποίοι μετά από τόσο κρέας δεν μαζεύονται με τίποτα. Την ίδια ώρα ο υδράργυρος βαράει 35αρια θέλοντας να καταστήσει...


σαφές πως η Κόλαση βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ όσοι καταφέρουν και γλιτώσουν από την θερμοπληξία το φετινό καλοκαίρι, θα τους περιμένει στη γωνία ο Στουρνάρας με το χαράτσι στο χέρι. 

Τα κουνούπια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους ενώ με τη κατάρα που μας κυνηγά δεν αποκλείω να ξυπνήσω αύριο πρωί και να δω το σπίτι γεμάτο ακρίδες ή βατράχους. Χωρίς να θέλω να ακουστώ υπερβολικός νομίζω πως έχει εγκατασταθεί μόνιμα ο Ανάδρομος Ερμής πάνω από το κρεβάτι μου ενώ οι πιθανότητες να γίνει κάτι καλό στη ζωή μου ισούνται με το χιούμορ του Λιάγκα. Ανύπαρκτες! 

Παρόλα αυτά ακολουθώ το must της εποχής και έχω μπει ήδη σε καλοκαιρινό mood χωρίς ωστόσο να προκαλέσω το κοινό αίσθημα φορώντας βερμούδα με σαγιονάρα από τις αρχές Μαΐου!!!! Μεγάλη μερίδα πληθυσμού ίσως να με καταδικάσει αλλά από άτομα που δίνουν 180 ευρώ για να ακούσουν Καρρά και τρέχουν στις παραλίες με αφορμή δύο ημέρες καλοκαιρίας δεν περιμένω και πολλά περισσότερα. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το καλοκαίρι θα σχολιάσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα όταν θα ξεκινήσει και επίσημα η έναρξη. Δηλαδή όταν θα βγει στον αέρα το πρώτο ρεπορτάζ του Star στις παραλίες της Αττικής.

No comments:

Post a Comment