Thursday, April 25, 2013

Δεν μας χέζεις ρε Σταμάτη;

Ομολογουμένως ήταν ο πιο περίεργος Απρίλιος των τελευταίων ετών. Και δεν αναφέρομαι σε περικοπές, βομβιστικές επιθέσεις κλπ αλλά στον υποβιβασμό της ΑΕΚ, στο νέο tattoo του βλαχοΚωστόπουλου και στο hot θέμα της χρονιάς που ακούει στο όνομα: "Διαφήμιση των Jumbo με την Κατερίνα Στανίση"...

Το γνωστό σκυλί της νύχτας με τη μπάσα φωνή που θυμίζει Νίκο Μαστοράκη προτίμησε να ξεφτιλιστεί γι ακόμη μια φορά, με απώτερο σκοπό να βγει από την αφάνεια. Η αποτυχημένη αοιδός (αν την θεωρείς επιτυχημένη πες μου στα γρήγορα πέντε της τραγούδια.. Περιμένω... Ακόμα; Καλά άστο, συνεχίζω) ακούγεται παντού με αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες της χώρας να κόψουν τα αυτιά τους σαν τον Βαν Γκογκ ενώ στην καλύτερη περίπτωση έχουν οδηγηθεί στο τρελοκομείο.

Το concept της διαφήμισης είναι απλό και εκεί βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας. Δύο κοιλαράδες μεσήλικες με γουρουνότριχα, δυο παχουλά παιδάκια που σηκώσαν τον χοντρό κώλο τους από τη κούνια μόνο όταν ήρθε η νονά με τα δώρα και τέλος η νονά Κατερίνα Στανίση σαν κόκκινη τούρτα μέσα στο βλαχοφόρεμά της. Θα μπορούσα να γράψω χιλιάδες λέξεις γι αυτή την εμετική διαφήμιση αλλά δεν θέλω να σε κουράσω φίλε αναγνώστη.

Ωστόσο για το τέλος σου κρατάω το καλύτερο. Αφού λοιπόν μέχρι και οι πέτρες έκραξαν τα jumbo και την Κατερίνα Στανίση, ήρθε σαν από μηχανής Θεός (μάλλον Βούδας) να την υπερασπιστεί ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο δήθεν κουλτουριάρης έβρισε όλους εκείνους που χλεύασαν την γελοία διαφήμιση χρησιμοποιώντας απίστευτες εκφράσεις. Στο ξαναλέω για να το εμπεδώσεις. Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ. Εκείνος που πήρε από τον Καραμανλή 250.000 χιλιάδες ευρώ ως Μ.Κ.Ο. και σήμερα τα βάζει με ολόκληρη την κοινωνία. Άντε γαμήσου ρε Σταμάτη.

ΥΓ: Το μόνο ελαφρυντικό που του δίνω είναι πως μπορεί να είναι αγάμητη. Ή κακογαμημένη. Εξ ου και τα νεύρα

No comments:

Post a Comment