Thursday, May 30, 2013

Παιδοφιλία και Δικαιοσύνη

Τις τελευταίες ώρες έχει πέσει αρκετή δουλειά στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Η πιο σημαντική είδηση είναι η σύλληψη ενός 40χρονου ημεδαπού ο οποίος ασέλγησε σε -τουλάχιστον- 21 ανήλικα κορίτσια. Μόνο και μόνο που αφορά μικρά παιδιά το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσει αυτό το ανθρωποειδές θα πρέπει να είναι μεγάλο. ΠΡΕΠΕΙ...


Πρόκειται για έναν ψυχικά άρρωστο που είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για παρενόχληση ανηλίκων αλλά αφέθηκε γρήγορα ελεύθερος. Γιατί; Επειδή η Δικαιοσύνη σε αυτή τη μπουρδελοχώρα είναι πιο ανώμαλη και διεφθαρμένη ακόμα και από τον βιαστή. Και δεν το λέω μεταφορικά. Ειμαι σχεδόν βέβαιος πως οι δικαστές είναι τόσο ανωμαλάρες του κερατά που επίτηδες τους έχους τοποθετήσει σε αυτή τη θέση ώστε να τους έχουν στο χέρι όποτε τους χρειαστούν τα αφεντικά τους. 

Ο 40χρονος παιδόφιλος λοιπόν θα περάσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα στις φυλακές, όπου θα κάνει ζωάρα με τους υπόλοιπους συγκρατούμενούς του και θα λένε ιστορίες για βιασμούς και τα λοιπά. Τα υπόλοιπα σενάρια πως "θα καλοπεράσει εκεί που πάει" και "θα τον γλεντήσουν. Δεν τα συγχωρούν εκεί μέσα" είναι αστειότητες και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι και πάλι κοντά μας ώστε να συνεχίσει τη δράση του. Γιατί πολύ απλά είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ και μάλλον χρειάζονται άλλες πρακτικές. Ποιες; Σε αυτό θα πρέπει να δώσουν την απάντηση οι ψυχολόγοι που σε συνεργασία με την Δικαιοσύνη θα φτάσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα ώστε να επέλθει ως ένα βαθμό η σωφροσύνη του θύτη.

Ενός θύτη που στιγμάτισε μια για πάντα παιδικές ψυχές κλέβοντάς τους την αθωότητα. Ίσως μία λύση να είναι ο χημικός ευνουχισμός. Άλλοι κάνουν λόγο για επιστροφή της θανατικής ποινής με απώτερο στόχο τον παραδειγματισμό. Ξεχνούν όμως κάτι σημαντικό. Πως η παιδοφιλία είναι αρρώστια και αργά ή γρήγορα ο "ασθενής" θα υποπέσει στο έγκλημα. Γιατί δεν θα τον απασχολούν οι επιπτώσεις της πράξης του αλλά η ίδια η πράξη. Το μυαλό και η ψυχή του θα είναι τυφλωμένη - μπολιασμένη από το άρρωστο πάθος του. Τη λύση μπορούν να την δώσουν μόνο οι ψυχολόγοι. Αλλά κανείς δεν τους ακούει. Γιατί δεν θέλει!

ΥΓ: Η Εκκλησία στο θέμα "ομοφυλόφιλοι" μόνο σταυροφορία δεν έχει κηρύξει. Όσον αφορά την παιδοφιλία όμως, σιωπή. Και ξέρετε τι λένε. Πολλές φορές η σιωπή υποδηλώνει ενοχή. 

No comments:

Post a Comment