Monday, April 8, 2013

Χρυσή Αυγή και Τράγκας

Πόσες φορές έχεις γυρίσει κομμάτια από το αλκοόλ, ξερνάς και λες: "Τέλος! Δεν πρόκειται να ξαναπιω ποτέ"; Αμέτρητες να φανταστώ. Ε κάπως έτσι την πατάω και εγώ με τον Γιώργο Τράγκα. Κάθε του εκπομπή και ένα κακό μεθύσι που με βρίσκει να ξερνάω στο στόμα μου. Τελευταίο χτύπημα η χθεσινοβραδινή εκπομπή του στο...


δεν κάνω διαφήμιση (εκτός αν τα "πάρω") όπου κάλεσε 4 βο(υ)λευτές της Χρυσής Αυγής και μάθαμε τα πάντα για τα καλά παιδιά του ελληνικού κοινοβουλίου. Οι πατριώτες πολιτικοί (όπου ακούς υπερπατριωτισμό να ξέρεις πως ιστορικά μυρίζει προδοσία) μας ενημέρωσαν γι ακόμη μια φορά πως για τα δεινά αυτού του τόπου φταίνε οι μετανάστες και πως όταν γίνουν κυβέρνηση (μουαχαχαχα, συγγνώμη) θα τους διώξουν, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψουν τον τρόπο. 

Ο τηλεοπτικός μαϊντανός Ηλίας Κασιδιάρης, ο Άρτεμης Ματθαιόπουλος ο οποίος πήδαγε τη κόρη του Μιχαλολιάκου (ξέρασα 3 φορές στο χαλί), ο Ηλίας Παναγιώταρος (ναι αυτός που φέρνει σε Αιγύπτιο) και ο Χρήστος -κώλος με μουστάκι- Παππάς μίλησαν γι αρκετή ώρα με τον συστημικό Γιώργο Τράγκα και ως καλοί σύντροφοι συμφώνησαν σε όλα. Τα καμάρια του Νίκου Μιχαλολιάκου (το λίπος του θα ήταν κατάλληλο για σαπούνι) έδειξαν πόσο καλά, σοβαρά και νόμιμα παιδιά είναι ενώ μας αποκάλυψαν πως ως σωστοί χριστιανοί νηστεύουν 40 ημέρες το κρέας (εκτός από το πακιστανό).

Η στιγμή όπου φιλοξενήθηκαν οι 4 καθυστερημένοι βουλευτές μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν πτώση στα ποσοστά του κόμματος, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. Έτσι, αυτή τη δύσκολη στιγμή ο Γιώργος Τράγκας ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά δίνοντας βήμα στην "αντισυστημική" (μη γελάς, σε βλέπω) Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα να γίνει ρόμπα σε όλο το πανελλήνιο. 

ΥΓ: Όσο περισσότερο τα "τσοντοκάναλα" -όπως τα αποκαλεί ο Ηλίας Κασιδιάρης, που ωστόσο δεν έχει αφήσει "τσοντοεκπομπή" για "τσοντοεκπομπή"- αφήνουν τους αμόρφωτους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να λένε τις θέσεις τους τόσο θα πέφτουν και τα ποσοστά του κόμματος. 

No comments:

Post a Comment