Thursday, April 18, 2013

Μανωλάδα


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την δολοφονική επίθεση στη Μανωλάδα. Συγκεκριμένα περίπου 20 μετανάστες δέχθηκαν εν ψυχρώ πυροβολισμούς από τρεις ημεδαπούς επειδή οι πρώτοι ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους. Την επίθεση καταδίκασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, ανεξάρτητα αν η κυβέρνηση δίνει εντολές...


ώστε να ξυλοκοπηθούν πολίτες μας από τα ΜΑΤ σε παρόμοιες περιπτώσεις (βλέπε λιμενεργάτες στο Πεντάγωνο τον περασμένο Οκτώβριο). Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το μεροκάματο των εργατών άγγιζε το εξωφρενικό ποσό των... 4 ευρώ αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς δεν τα έπαιρναν ποτέ. Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αρχίζει σιγά σιγά να συνηθίζει σε τέτοιες καταστάσεις διότι μετά το Μνημόνιο 4 κάπου εκεί θα κυμαίνεται ο βασικός μισθός ενώ δεν αποκλείεται η πληρωμή να γίνεται μέσω δωροεπιταγής όπως στα τηλεπαιχνίδια.

Σε παλαιότερο κείμενο είχα γράψει πως η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αποικία και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι. Σύγχρονοι δουλέμποροι υπό άθλιες συνθήκες εργασίας καθώς έχουν αρθεί βασικά εργασιακά δικαιώματα. Το όνειρο του ακροδεξιού Αντώνη Σαμάρα, του γκεμπελίσκου Άδωνι Γεωργιάδη και του φασίστα Μάκη Βορίδη! Το όνειρο των νεοφιλελεύθερων που μας έχουν ζαλίσει πως η σωτηρία της χώρας θα έρθει μέσω του θανάτου των πολιτών από την εξαθλίωση.

Ναι αυτοί οι κηφήνες που ζουν εις βάρος μας και έχουν το θράσος να μας διατάζουν με αναίδεια καλοζωισμένης Αντουανέτας. Αυτά τα ρεμάλια που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η μόνη τους λύση ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία είναι να δημιουργήσουν εμφύλιο (οι "πατριώτες-δεξιοί" και οι "κομμουνιστές-εχθροί του Έθνους). Τους ακούς να λένε με στόμφο πως υπερασπίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και κλαις από τα γέλια. Μέχρι να έρθει η ώρα που θα αντιδράσουμε και αυτή τη φορά θα κλάψουν εκείνοι. Και όχι από τα γέλια..

1 comment:

  1. Πολύ καλό άρθρο. Re-Blog http://thepartiesover.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5580.html

    ReplyDelete