Monday, April 22, 2013

Ζιοβάνι, ο Θρύλος


Σήμερα είχα τη τιμή να βρεθώ στη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος σταρ, ο οποίος λατρεύθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και αγαπήθηκε από τους φίλους του ποδοσφαίρου μας άνοιξε τη καρδιά του. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και η φιλοξενία ήταν άριστη. Συγγραφέας...


του βιβλίου ο εξαίρετος δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λοθάνο, ο οποίος αποτελεί κόσμημα στον βούρκο της ελληνικής δημοσιογραφίας και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Το παρών έδωσαν αρκετοί αθλητικοί δημοσιογράφοι (οι περισσότεροι θα πρέπει κάποτε να μάθουν να ντύνονται όταν πηγαίνουν προσκεκλημένοι σε δεξίωση), πρώην ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνης Νινιάδης, Λουτσιάνο, Αντώνης Νικοπολίδης (τελευταία η μοίρα μας φέρνει συνέχεια κοντά), Γιώργος Λούβαρης, Γιώργος Γλου (δεν είναι φυλακή αυτός;) και τέλος ο Πέτρος Κόκκαλης ο οποίος για έναν... περίεργο λόγο γελούσε συνεχώς. Μάλλον θα είναι ευχάριστος χαρακτήρας.

Η αλήθεια είναι πως μάθαμε αρκετά πράγματα για το παρελθόν του Ζιοβάνι ενώ δεν έλειψαν και οι συγκινήσεις όταν πήρε το λόγο η συμπαθής σύζυγός του. Τέλος, τραγική φιγούρα της όλης υπόθεσης αποτέλεσα εγώ, ο οποίος δεν κατάφερα να γευτώ τον λαχταριστό μπουφέ λόγω της εξαντλητικής δίαιτας που αποφάσισα να ακολουθήσω. Μέχρι την επόμενη..

ΥΓ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Λοθάνο για τη πρόσκληση. Δεν θα ευχηθώ καλή επιτυχία καθώς είναι δεδομένη. Καλοτάξιδο..

No comments:

Post a Comment