Thursday, April 18, 2013

Η "μεγάλη" νίκη της ΔΑΠ και το "Αύριο"


Με τις φοιτητικές εκλογές δεν ασχολήθηκα ποτέ. Ίσως γιατί δεν ήμουν φοιτητής. Ίσως, πάλι, γιατί θεωρώ εντελώς καθυστερημένους εκείνους που χτυπιούνται στις σχολές μόνο και μόνο για να το εκμεταλλευτούν τα "φιλαράκια" τους. Ωστόσο λίγο το τσίπουρο, λίγο η βαρεμάρα και λίγο πως έχασε η Πανάθα από τη Μπαρτσελόνα αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αποτελέσματα στις φετινές -φοιτητικές- εκλογές...


Συγκεκριμένα διάβασα την γραπτή δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (χαχαχαχαχα, με συγχωρείται) για τη μεγάλη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ο ακροδεξιός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια για τη νίκη. Για εμένα κέρδισε η Παράταξή μας τη μάχη των ιδεών στα Πανεπιστήμια. Κέρδισε η ποιότητα στην Παιδεία. Κέρδισε η απόφαση για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις. Κέρδισε καθαρά, αλλά και με μία απροσδόκητα πολύ μεγάλη συμμετοχή των νέων. Πιστεύω ότι κερδίσατε το στοίχημα της νέας γενιάς για όλους μας. Για όλους εκείνους που προσδοκούν από εσάς το καινούργιο.

Εγώ αυτό το οποίο μπορώ να σας πω, ότι είμαι αποφασισμένος, με κάθε τρόπο, τις νοοτροπίες και τα στερεότυπα του χθες και το φθαρμένο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, να τα ανατρέψουμε όλα. Γιατί, πια, δεν χωράει το χθες στο δικό σας το αύριο.

Προχωράμε μαζί, μας δίνετε τη δική σας φλόγα, τη δική σας δύναμη και εμείς σας δίνουμε τη σταθερότητα που απαιτείται, στο διάβα του χρόνου, να πετύχετε εκείνα που θέλετε και τα οποία σχετίζονται με μία λέξη που λέγεται ποιότητα σε μία καινούργια Ελλάδα. Αυτό το αποδείξατε με τους αγώνες, με τις μάχες ιδεών που κερδίσατε. Εγώ σαν απλός Έλληνας θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί έναν ολόκληρο κόσμο τον συγκινήσατε.

Καλή δύναμη να έχετε και στο Αύριο».

Ξεπερνώντας το γεγονός πως τα Πανεπιστήμια είναι εντελώς μπουρδέλα και κάθε απόφοιτος βγαίνει με ψυχολογικά προβλήματα από κει μέσα, θα σταθώ στο "Αύριο" όπως το αποκάλεσε ο πρωθυπουργός. Αγαπητέ Αντώνη, σε πιο Αύριο αναφέρεσαι. Σε αυτό του 52% ανεργίας στους νέους; Σε αυτό που ο βασικός μισθός έχει φτάσει τα 500 ευρώ (σήμερα); Σε αυτό που έχουν αρθεί βασικά εργασιακά δικαιώματα; Σε αυτό που έχετε ξεπουλήσει τα πάντα στα αφεντικά σας; Σε αυτό, σε αυτό, σε αυτό... 

Κύριε Πρωθυπουργέ, σας βαρεθήκαμε. Βασικά, σιχαθήκαμε τα ψέματά σας. Τις υποσχέσεις που ως γνήσιος πολιτικός δεν τηρήσατε. Ο ελληνικός λαός σας εμπιστεύτηκε και εσείς τον προδόσατε. Αυτή είναι η αλήθεια Αντώνη Σαμάρα. Είσαι ψεύτης, κλέφτης, προδότης και γιουσουφάκι της Μέρκελ. Πάρε όλο το συνάφι σου και εξαφανίσου! Δεν βρέχει, σε φτύνουν!

ΥΓ: Με την γραπτή δήλωση για τη "μεγάλη" νίκη της ΔΑΠ, κατάφερα να ξεράσω και 4 φορές στο στόμα μου

ΥΓ2: Είναι κατανοητό ακόμα και στον πιο ηλίθιο πως η ΔΑΠ κερδίζει τις εκλογές λόγω των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί

No comments:

Post a Comment