Wednesday, March 27, 2013

Δαίμονες!


Άκρως επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η πρεμιέρα του μιούζικαλ "Δαίμονες" όπου πρωταγωνιστεί η Άννα Βίσση. Η γνωστή αοιδός μαζί με τους Παναγιώτη Πετράκη - Εβελίνα Παπούλια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στο τέλος της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν από τους ανακουφισμένους θεατές καθώς επιτέλους θα τελείωνε αυτή η μαλακία...


Σε γενικές γραμμές η παράσταση ήταν άθλια ενώ ο μόνος Δαίμονας που κατάφερα να διακρίνω ήταν ο Νίκος Καρβέλας όταν ανέβηκε στη σκηνή. Το "Θέατρο Παλλάς" τίμησαν με τη παρουσία τους οι Γιάννης Λάτσιος, Νίνα Λοτσάρη, Έλενα Παπαβασιλείου, Αντώνης Νικοπολίδης και πολλοί άλλοι καθυστερημένοι της show biz ενώ αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Γιώργου Βαρδινογιάννη (aka Καπετάνιος) ο οποίος επιβεβαίωσε γι ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται ο βλαμμένος της οικογένειας. 

Η παράσταση κράτησε γύρω στις 3 ώρες με αποτέλεσμα οι θεατές να βαράνε ενέσεις στα καθίσματα ενώ το απρόοπτο της βραδιάς ήταν όταν γνωστό μοντέλο ρούφηξε 1 γραμμάριο κόκα, δεν κατάλαβε που βρισκόνταν και άρχισε από συνήθεια να ψάχνεται για βίζιτα. 

Ωστόσο, κριτικοί θεάτρου αλλά και δημοσιογράφοι αναμένεται να αποθεώσουν τους Νίκο Καρβέλα και Άννα Βίσση καθώς -εκτός από πνευματικά ανάπηροι- δεν θέλουν να νιώσουν το μένος του fan club της πασίγνωστης τραγουδίστριας ενώ γνωρίζουν πως απευθύνονται σε ένα λαό που εδώ και δεκαετίες αποθεώνει ότι σκατό βλέπει στη τηλεόραση.

Με λίγα λόγια οι "Δαίμονες" αναμένεται να σκίσουν καθώς θα πολυδιαφημιστούν από γελοίους και γλύφτες δημοσιογράφους, τους οποίους ακούνε με μεγάλη αφοσίωση υπνωτισμένοι τηλεθεατές (και ψηφοφοροί συν τοις άλλοις για να μην ξεχνιόμαστε) 

ΥΓ: Τραγική φιγούρα της χθεσινής βραδιάς η Δέσποινα Βανδή 

ΥΓ2: Ζούμε στη χώρα όπου το "παρατράγουδο" Νίκος Καρβέλας γράφει μουσική για μιούζικαλ

No comments:

Post a Comment