Friday, March 8, 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όταν ο Μπουμπούκος ήταν κατά του εγκλήματος της Κερατέας αλλά τώρα το γύρισε στη κωλοτούμπα

Πριν σχεδόν δυο χρόνια, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητούσε την απομάκρυνση των ΜΑΤ από την Κερατέα. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να μας ενημερώσει γιατί τότε έλεγε άλλα για την Κερατέα και τώρα λέει άλλα για τις Σκουριές. Συγκεκριμένα συμφωνούσε...

με τον Μάκη Βορίδη ώστε οι δυνάμεις των ΜΑΤ να αποχωρήσουν από εκεί όσο είναι καιρός. Να θυμίσουμε πως τότε ο ΛΑΟΣ ήταν υπέρ των κατοίκων και δεν καταδίκαζε κατοίκους αλλά την δράση της Αστυνομίας. Ο δε Βορίδης είχε κάνει τουλάχιστον 3 ερωτήσεις στη Βουλή




10 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε την γραπτή δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Γιατί τα κανάλια και βουλευτές δεν μιλάνε για την Κερατέα

Στις 07 Νοεμβρίου 2010 είχαμε Περιφερειακές εκλογές. Πρό αυτών όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες σε σειρά εκπομπών ερωτηθήκαμε για το εάν είμασταν υπέρ ή κατά των ΧΥΤΑ και του Περιφερειακού Σχεδιασμού. Όλοι οι υποψήφιοι, πλήν ενός, δήλωσαν ότι ήταν κατά. Ο ένας που δήλωσε υπέρ ήταν ο κ. Γιάννη Σγουρός, ο οποίος και κέρδισε την Περιφέρεια, αλλά και την Κερατέα...γι' αυτό και σας λέω ότι ο λαός μας παρουσιάζει σχιζοφερενικές τάσεις. Οι ίδιοι που αντιστέκονται στον ΧΥΤΑ, εψήφισαν ΠΑΣΟΚ για να γίνη ο ΧΥΤΑ.

Εγώ προσωπικά όπως έχω δηλώσει και στα κανάλια και στην Βουλή και παντού είμαι πολύ κατά των ΧΥΤΑ. Τους θεωρώ περασμένη τεχνολογία, έκανα ταξίδια στο εξωτερικό για να μάθω τί κάνουν εκεί, γενικά έχω ασχοληθεί. Όμως δεν μπορώ να αποκρύψω ότι ο κ. Σγουρός ήταν απολύτως ξεκάθαρος από την αρχή, "με εκλέγετε, θα γίνη ο ΧΥΤΑ" και τον εξέλεξαν.

Εκεί εγώ πήγα για να δώ τί συμβαίνει και έχω προειδοποιήσει και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτου και τον Υπουργό Εσωτερικών για το ότι κατά την γνώμη μου, εκεί θα υπάρξη νεκρός. Οι κάτοικοι -που προσωπικά θεωρώ ότι καλώς δεν θέλουν ναν γίνη ο ΧΥΤΑ στην περιοχή τους- ξεκίνησαν έναν αγώνα στον οποίο πήγαν και κόλλησαν τα μισά Εξάρχεια. Κάθε βράδυ ρίχνουν στα ΜΑΤ 400-500 μπουκάλια μολότωφ. Ο δρόμος προ των Ματ είναι σαν να είσαι στην Λωρίδα της Γάζας. Το πρωι που πήγα εγώ, προ τριών εβδομάδων, ορισμένοι κάτοικοι μαζί με εξαρχειώτες είχαν αναμίξει την βενζίνη με αμμωνία (λίπασμα) για να τυφλώνουν με τα αέρια τους αστυνομικούς, τους οποίους τυχόν θα πετύχαιναν χωρίς μάσκα. Πολύ φοβούμε ότι υπό αυτές τις συνθήκες (πετούν δυναμίτες, πυροβολούν κλπ) το κακό μπορεί να συμβή ανά πάσα στιγμή. 

Οι δυνάμεις των Ματ πρέπει να αποχωρήσουν από εκεί όσο είναι καιρός. Όλα αυτά που σας λέω, εκτός από τις κατ΄ ιδίαν ενημερώσεις, τα είπε ο Μάκης Βορίδης στην Βουλή σε επίκαιρη ερώτησι και στο Ευρωκοινοβούλιο σε αναφορά του εκεί, όπου πήγε για αυτόν τον σκοπό. 

Τα κανάλια δεν έχουν ασχοληθεί διότι τα απορρίμματα και η διαχείρισίς τους αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες, αλλά και δύσκολες επιχειρήσεις του 21ου αιώνα. Το πάγωμα του Περιφερειακού Σχεδιασμού θα φέρη τα πάνω κάτω.


ΥΓ: Μπουμπούκο καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Τώρα ξεκίνησε το γλέντι τηλεπωλητή και Κομανέτσι της πολιτικής σκηνής. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. 

No comments:

Post a Comment