Tuesday, March 19, 2013

Η Κύπρος έδειξε τον δρόμο

Με 36 ψήφους κατά, 19 αποχές και 0 υπέρ απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων στη Κύπρο. Αν εξαιρέσεις τον Νίκο Αναστασιάδη, τη Μέρκελ (και όλο το συνάφι της) και τους Έλληνες πολιτικούς...

που υπογράφουν σε όλα "ΝΑΙ" χωρίς καν να διαβάζουν στο που βάζουν τη τζίφρα τους (λέγε με Χρυσοχοΐδη), όλοι οι υπόλοιποι είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Οι Κύπριοι δεν δέχτηκαν να μετατραπεί η χώρα τους σε αποικία των "πολιτισμένων Ευρωπαίων" (οικονομικός Αττίλας) και των αφεντικών τους, όπως για παράδειγμα η Ελλάδα η οποία έχει γίνει περίγελος σε όλο τον πλανήτη και παράδειγμα προς αποφυγήν. Το αν η απόφαση των Κυπρίων είναι η σωστή, θα το δείξει η ιστορία. Ωστόσο το σημαντικό είναι πως οι πολιτικοί της χώρας έδειξαν πως σέβονται την επιθυμία του λαού που τους έχει εκλέξει λέγοντας στα κοράκια του Eurogroup ένα μεγαλοπρεπέστατο "Πάρτε τ' αρχίδια μας".

ΥΓ: Σε ανταπόκρισή του από τη Λευκωσία, το CNN δίνει συγχαρητήρια στην Κύπρο για το ηχηρό όχι στην τρόικα. Mega και ΣΚΑΪ από την άλλη κρατούν τις επιφυλάξεις τους.  

ΥΓ2: Θαύμα! Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης κατά Eurogroup. Απορώ πως σε τέτοια ηλικία ο Φώτης και με τόσο πάχος ο Μπένι κατάφεραν να κάνουν τέτοια κωλοτούμπα

No comments:

Post a Comment