Sunday, June 2, 2013

Πάτα τον, τον πούστη!

Επιτέλους ξεκίνησε το ράλι Ακρόπολις κάτι που χαροποίησε και τους 132 fans του αθλήματος στη χώρα μας. Την επίσημη έναρξη έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς σηκώνοντας τη σημαία της εκκίνησης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα κηρύξει και την έναρξη του Gay Pride κυματίζοντας περήφανα την πολύχρωμη σημαία...


Επική στιγμή κατά την έναρξη του 59ου Ράλι Ακρόπολις είναι στο 00:43 του βίντεο (δες κάτω κάτω) όπου κάποιος από το κοινό φωνάζει στον οδηγό "Πάτα τον, τον πούστη" και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι γελάνε. 

Ας αφήσουμε όμως τον πρωθυπουργό γιατί έχει κι άλλες σοβαρές δουλειές όπως το να καταστρέψει εντελώς την χώρα και να σπάσει κάθε ρεκόρ αναφορικά με το χρέος και ας ασχοληθούμε με το πολυσυζητημένο ράλι Ακρόπολις και τα όσα απρόοπτα συνέβησαν την πρώτη μόλις ημέρα. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ η συγκεκριμένη διαδρομή θεωρείται η πιο δύσκολη διότι οι οδηγοί πέφτουν συνεχώς σε λακούβες ενώ δεν έλειψαν και τα ατυχήματα καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που τράκαραν με ταρίφα γιατί ο τελευταίος κοκκάλωσε χωρίς αλάρμ ώστε να πάρει πελάτη. 

Αφού λοιπόν λύθηκαν οι διαφορές, με τον ταξιτζή να τους αναλύει το σωστό στρίψιμο χωρίς φλας και το πως να βγάζεις 5-6 χιλιόμετρα διαδρομή με "νεκρά", οι οδηγοί κόλλησαν στο φανάρι όπου θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν Πακιστανούς και γυφτάκια που θα ήθελαν να τους πουλήσουν αρκουδάκια, ομπρέλες, στυλό ή να τους καθαρίσουν το τζάμι. Όσοι κατάφεραν να ξεπεράσουν γρήγορα κι αυτό το εμπόδιο μπήκαν πρώτοι στη πίστα του θανάτου που ακούει στο όνομα πλατεία Μπουρναζίου. Εκεί τους περίμενε ένα κωλοφτιαγμένο κίτρινο seat ibiza το οποίο χωρίς δεύτερη σκέψη χώθηκε για κόντρα με τον οδηγό να τους κοιτάζει περίεργα ενώ έπαιζε στη διαπασών Πάολα. Τελικά ο κάγκουρας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αφού συνάντησε στο δρόμο ένα ξανθό δεκατετράχονο με λεοπαρδαλέ κολάν, η οποία τον έφτυσε για έναν τυπά με μηχανάκι. 

Κάπως έτσι τελείωσε η πρώτη ημέρα του πολυδιαφημισμένου Ράλι Ακρόπολις και ο καλύτερος τρόπος για να σας αφήσουμε είναι το βίντεο που σας αναφέραμε παραπάνω:

No comments:

Post a Comment