Sunday, September 29, 2013

Ανεύθυνε, απολιτίκ, αμόρφωτε ψηφοφόρε είσαι το πρότυπό τους

Η απόλυτη παράνοια επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Άλλοι πανηγυρίζουν, άλλοι καταδικάζουν και άλλοι αποστασιοποιημένοι από τις εξελίξεις απολαμβάνουν το μοχίτο τους. Το ποια είναι η Χρυσή Αυγή, ποιος ο σκοπός της και πως θα καταλήξει τα είχα αναφέρει σε ένα προηγούμενο άρθρο με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (μπορείς να το διαβάσεις ΕΔΩ. Ντάξει; Συνεχίζω)...

Ωστόσο ένα από τα πράγματα που με εκπλήσσει είναι ο φανατισμός των ψηφοφορών της Χρυσής Αυγής. Μιλάμε οι άνθρωποι έχουν γίνει περισσότερο κομματόσκυλα και από τους Πασόκους. Και δεν μιλώ για τους καθυστερημένους ούγκανους με τις σβάστιγκες που είναι δηλωμένοι φασίστες. Αλλά για εκείνους τους δήθεν απελπισμένους, εκνευρισμένους και αηδιασμένους από το σύστημα που αποτελούν τον μέσο υποστηρικτή αυτή της εγκληματικής οργάνωσης που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή. 

Για καθίστε ρε σεις γιατί θα μας τρελάνετε. Ποια είναι η αντίδραση του Μιχαλολιάκου και της συμμορίας του απέναντι στο σύστημα όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη Βουλή; Που είναι αυτά τα πρωτοπαλίκαρα που ψηφίσατε και δεν έχουν σηκώσει κεφάλι απέναντι στα αφεντικά τους. Γιατί υπέγραφαν χωρίς δεύτερη σκέψη όλα τα νομοσχέδια υπέρ τραπεζιτών, επιχειρηματιών και εφοπλιστών; Ποτς γκέκεν αυτό;

Ξέρω ότι δεν το γνώριζες και ξέρεις γιατί; Γιατί Έλληνα είσαι ανεύθυνος. Δεν θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να ρίξεις το σύστημα. Ψήφισες κάτι μαφιόζους επειδή πίστεψες ανόητε ψηφοφόρε πως θα ασχοληθούν με τα προβλήματά σου. Το ίδιο και οι Συριζαίοι. Σου παίρνουν το σπίτι, σου κόβουν τη σύνταξη, σου αφαιρούν τα εργασιακά δικαιώματα, σε απολύουν και εσύ περιμένεις τον Μεσσία (Με λένε Αλέξη, σε λένε Ζαρούλια). Τους χάρισες την Δημοκρατία με το απολιτίκ στυλάκι σου και την ώρα που έπινες το ποτάκι σου στο Κολωνάκι και την Ερυθραία, εκείνοι έκαναν το πραγματικό πάρτι στη Βουλή στην υγειά των κορόιδων (μάντεψε ποιος είναι το κορόιδο).

Το παίζεις δήθεν έξυπνος και μας αποκαλύπτεις πως όλο αυτό έγινε για να περάσουν νέα μέτρα. Το ότι εσύ επέτρεψες να σε αποπροσανατολίσουν με τη Χρυσή Αυγή ούτε λόγος. Το ότι πιάστηκες μαλάκας από τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Στουρνάρα, τον Κασιδιάρη, τον Τατσόπουλο, την Κανέλλη δεν σου περνάει από το μυαλό. Το ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, μαζί με εσένα, εκφασίστηκε για χάρη τους ας περάσει στα ψιλά. Εξάλλου ξέρεις τι κάνεις. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πρόβατα. Έτσι είναι ο Έλληνας. Στο είπα και παραπάνω. Ανεύθυνος, απολιτίκ, αμόρφωτος και από σήμερα εκφασισμένος. Ο άνθρωπος - πρότυπο για την Ολιγαρχία. 

ΥΓ: Καλά τα πανηγύρια για τη σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά όπως είχε πει και ο Γκαίτε "αν ο κροκόδειλος έφαγε τον εχθρό σου, αυτό δεν σημαίνει πως έγινε και φίλος σου"

No comments:

Post a Comment